.

.

New
Очна линия за очи 2 в 1, 1 бр. Метална Блестяща очна линия Smoky Eyes С пайети, Трайна Водоустойчива очна линия за грим на очите (черна, един размер)

Очна линия за очи 2 в 1, 1 бр. Метална Блестяща очна линия Smoky Eyes С пайети, Трайна Водоустойчива очна линия за грим на очите (черна, един размер)

BGN 2.99

Сума
На склад

?【Универсална дръжка за грим】 Тази пъстра дръжка за очна линия може да се използва не само като молив за очи, но и като молив за сенки за очи, молив за вежди, хайлайтер ?【ШИРОКОТО ИЗПОЛЗВАНЕ на】 очна линия 14 различни цветове с мека и гладка текстура, много приятна за професионалисти или новаци, които не могат да рисуват подводкой за очите!Подходящ за различни случаи, ежедневен грим, офис грим и т.Произведено в САЩ или са внесени. ☀ Добре дошли в магазин terbklf (◕ᴗ◕☀) * Функции : * Много богати на пигментация, лесно се нанася, трае повече от 12 часа. ☀ Кадифена мека и водоустойчива формула остава мека и крем при растушевке. ☀ , След изсъхване формира трайно покритие, което не се разпада. ?【Водоустойчив и издръжлив】 высокопигментированный, много лесно се нанася и да се боядиса, натурална удобна формула и крем текстура, която гладко пада и може да бъде смесена, водоустойчиви, устойчиви на размазыванию, интензивно оцветяване се запазва в продължение на целия ден носене.Нов Универсален Завъртане на куката. ?【Пъстър набор от подводок за очите】 14 различни цвята очна линия, включително и матирана, златна, с метална и перламутровым ефект молив за очи, както и суперпигментированную формула, която може бързо цветове.

Характеристики

New

Продукти в категория