.

.

New
AXK 120 бр./компл. Анкерни болтове за гипсокартон от с сплав, Самосверлящийся Кухи анкерни болтове, с монтиран на стената с Винт Карфица, анкерни болтове за захващане н?

AXK 120 бр./компл. Анкерни болтове за гипсокартон от с сплав, Самосверлящийся Кухи анкерни болтове, с монтиран на стената с Винт Карфица, анкерни болтове за захващане на стена (Размер: M4.2)

BGN 61.50

Сума
На склад

5 Подготовка на дупки не се изисква. Описание на продукта1. Предварително просверленное тренировка на точни отвори в дърво или двойно гипсокартонной панел и т. Отлично приложение за окачване на аксесоари за баня и кухня, рафтове, осветителни тела, огледала, рамки за картини и много други. Какво да правя, ако не получа стоката си?Моля, първо се свържете с нас, ние отследим вашата стока. Номер на модел : M4. Номер на модел : M4.Ако не можете да го получите, ние ще уточним детайли на продукта : Размери : M3*8 по индивидуална заявка : да Номер на модел : M4.2 Опаковка : 100-199 Штматериал : неръждаема стомана Стил глава : кръгла Тип на витлото : самонарезни Стил с : Phillips Diy Аксесоари : електрически Произход : континентален Китайсертификация : Сеприменение : висящи рафтове, осветителни тела, огледала, рамки за картини.Винтове с кръгла глава, произведени от материал от неръждаема стомана, не са податливи на корозия, не се окислява, устойчиви на корозия и са трайни, могат да издържат товар до 50 кг. Конструкция с дълбока резба осигурява надеждно проникване в гипсокартон с дебелина 3/8 инча, 1/2 " или 5/8 инча. В комплекта са включени : 60 x цинковых анкери с 60 x крестообразными винтове, 1 x калъф Stora Характеристики : Продукти : Гипсокартон/гипсокартон анкерматериал : цинк + неръждаема стальразмер : M6* 40 мм (котва).

Характеристики

New

Продукти в категория