.

.

New
UPKOCH 3 Комплекта Прибори От Неръждаема Стомана, Вилици От Неръждаема Стомана, Съдове за готвене От Неръждаема Стомана Лъжичка От Неръждаема Стомана с Трапезария и к?

UPKOCH 3 Комплекта Прибори От Неръждаема Стомана, Вилици От Неръждаема Стомана, Съдове за готвене От Неръждаема Стомана Лъжичка От Неръждаема Стомана с Трапезария и кухненска Посуда Набор от прибори за хранене От Неръждаема

BGN 11.59

Сума
На склад

37 X0Дори след множество обичаи и измиване този модерен набор от прибори за хранене не може да загуби своята огледално покритие.ЗЛАТЕН КОМПЛЕКТ от ПРИБОРИ от СРЕБРО - Здрава конструкция перфектно ще защитава купа от ломания. - Благодарение на простия стил и практичному дизайн, този набор от кухненски прибори ви предлага прости и красиви прибори за хранене от неръждаема стомана. -Размера (малка лъжица) : 15.ДЕКОРАТИВНА СТЪКЛАРИЯ - ✅ Изработени от висококачествени и практични материали от неръждаема стомана, тя ще ви дълги години.Ергономичен дизайн и изящна изработка производство, гладка повърхност, полиран, здрава и безопасна за използване.61 X0 прибори за пържола. - Набор от прибори за хранене от неръждаема стомана, подходящ за използване в къщи, ресторанти, хотели и други места, където се използва набор от прибори за хранене от неръждаема стомана. -Цвят : както е показано на фигура, набор от прибори за хранене от златисто-сребърни -Размер (голяма лъжица) : 20.СЪДОВЕ за готвене от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - С различни прибори за хранене, за да отговарят на вашите ежедневни нужди, удобен и практичен, добра посуда за кухнята.КОМПЛЕКТ ПРИБОРИ, за СЪДОВЕ - ✅ Този елегантен и практичен набор от кухненски прибори за хранене може да се превърне в ежедневните си ястия и вечеря в изискано празник. -Размера (малка вилица) : 16.Описание Товарадомашние прибори за хранене Ако търсите професионален набор от прибори от неръждаема стомана, на разумна цена, тогава в този търсенето си свършва.Пратката включва 6 x лъжици, 6 х вилици, 3 x нож Характеристики -Материал : кафеена лъжица от неръждаема стомана-Размер (голяма вилица) : 20,60 X2,20 X0,50 см/8,10 X0,86 X0 разклона за рязане лъжици.

Характеристики

New

Продукти в категория