.

.

New
CXDTBH Сизалевая Въже Котешки Дърво САМ Когтеточка Котешка Играчка за Катерене Рама Замяна Въже Крака на Масата за Заточване на Ноктите Когтеточка за котки (Цвят: на 50

CXDTBH Сизалевая Въже Котешки Дърво САМ Когтеточка Котешка Играчка за Катерене Рама Замяна Въже Крака на Масата за Заточване на Ноктите Когтеточка за котки (Цвят: на 50 метра, размер: 5 мм)

BGN 89.60

Сума
На склад

Можете да го прикачите към своите мебели, за да се предотврати повреда коткиОписание на продукта : Име на продукта : Сизалевая веревкаматериал : естествена сизалевая дължина : 20 м / 50 метра / 100 метра Диаметър на сизалевой въже : 4 мм / 5 мм / 6 мм/8 мм/10 мм Диаметър на фигурата е 5 мм, за ваше сведение. Здравословен : това е безопасен материал, този продукт е предназначен за домашни любимци. Дълъг срок на експлоатация : благодарение на материала, това въже е здрав и му е лесно да боли.Това ги намалява с ума и помага да спра да се почеше и на други места.Предоставя много места за царапания, стаи за отдих и др.Пратката включва : 20 м/50 метра/100 метра Забележка : -поради различни дисплея и на различно осветяване на изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта. Здравословен : тя е безопасна и материален, този продукт е предназначен за домашни любимци.В комплекта не е включена някоя дъска или рамка. Дълъг срок на експлоатация : благодарение на материала, това въже е здрав и му е лесно да боли. Можете да го прикачите към своите мебели, за да се предотврати повреда котки.-Стока, която ние продаваме на тази страница, се състои само от сизалевой въже.

Характеристики

New

Продукти в категория