.

.

New
Калъф AirTag от 4 опаковки за Apple AirTag, притежател на домашни животни.Силиконов Титуляр за кучешки яка с въздушна етикет, Калъф-хастар за котки възглавници.Аксесоари за ?

Калъф AirTag от 4 опаковки за Apple AirTag, притежател на домашни животни.Силиконов Титуляр за кучешки яка с въздушна етикет, Калъф-хастар за котки възглавници.Аксесоари за яка за кучета и котки с GPS-проследяване.

BGN 1.00

Сума
На склад

Комплект за притежателите на airtag в 4 цвята може да отговори на вашите многобройни нужди в избора. (Забележка : Air Tag не е включена в комплекта).Не съм доволен от покупката си?Няма проблеми. 【Добро обслужване】 4 * Защитен калъф за възглавници + 4 * Свирки за домашни любимци.Разбира се, ако размерът на каишка училищна опаковката е подходяща, вие също можете да поставете примката airtag в детски училищен чанта или родителски училище с чанта, за да се избегне случайна загуба на възрастните хора.AUVTPHR 4 pack Air Tag нашийник за кучета, въздушни тагове за домашни любимци, калъф е изработен от висококачествен силиконов материал, който е мек и еластичен. вече няма нужда Да се притеснявате за загуба на своите домашни любимци.Не се притеснявайте за това, че вие ще загубите. 【Висококачествени материали】 е Изработен от висококачествен силикон, мек и удобен, устойчив на надраскване, нескользящий; предпазва устройството за търсене на предмети от удар, падане и надраскване.Това може да е добре да защитите вашия airtag. 【Съвместимост】 Специално проектиран за нови Apple Air Tags 2021. (Забележка : Air Tag не е включена в комплекта). 【Добро обслужване】 4 * Защитен калъф за възглавници + 4 * Свирки за домашни любимци. 【Подходящ за притежателя на линия за домашни любимци】Можете да се носят аксесоари с надпис Apple tag на яка вашия любим домашен любимец.Ако имате някакви въпроси и се нуждаете от консултация, моля свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Повече никакви игри на криеница със своите котки.можете да прикачите колана въздушни възглавници до ценни неща, устройството 3 CE, кола, брелку за ключове, официална дамска чанта, училищната чанта на детето, кучета и кучета поводку и котка.В ежедневието, когато вземат своите домашни любимци на пазар, на плажа, в един планински къмпинг, за пътуване и т.Ако имате някакви въпроси и се нуждаете от консултация, моля свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Той е съвместим с Apple airtag, рассчитанным на 2021 година. 【Случай на използване на】 Калъф за въздушна тагове съвместим с притежател на въздушна етикети.Не съм доволен от покупката си?Няма проблеми. вече няма нужда Да се притеснявате за загуба на своите домашни любимци.

Характеристики

New

Продукти в категория