.

.

New
Спондж Healeved Гъба 6шт За тренировка на тактилна сензорна интеграция с Четка за баня гъба за баня (Жълто + бяло + зелено + синьо + + светло синьо, случаен цвят) Детска Вана

Спондж Healeved Гъба 6шт За тренировка на тактилна сензорна интеграция с Четка за баня гъба за баня (Жълто + бяло + зелено + синьо + + светло синьо, случаен цвят) Детска Ваната, Мила.

BGN 17.15

Сума
На склад

тъчпад четка прави масаж на кожата на главата мек и удобен тъчпад четка прави масаж на кожата на главата мек и удобен. благодарение на своята еластичност щеточка шапка ще ви лек и удобен за къпане. пилинг-четка Мека четка по време на къпане на бебето ще направи време на вземане на душ е по-приятно.Изработени от порести материали, тази детска гъба-ершик за къпане е подходящ за чувствителна кожа. детска гъба за къпане - това е и практически масажна четка, гъвкав по всяко време на годината и незаменим в домакинството.Изработени от порести материали, тази детска гъба-ершик за къпане е подходящ за чувствителна кожа.Функция - Цвят : жълто + бяло + зелено + синьо + розово + светло синьо.Нежно почистете кожата, без раздразнения. детска гъба за къпане - това е и практически масажна четка, гъвкав по всяко време на годината и незаменим в домакинството. * Размер : около 8x3,9x2,4 виж * Осъществяване включва 6 х четки за душата. * Материал : пластмаса и гъба.Нежно почистете кожата, без раздразнения. благодарение на своята еластичност щеточка шапка ще ви лек и удобен за къпане. пилинг-четка Мека четка по време на къпане на бебето ще направи време на вземане на душ е по-приятно.

Характеристики

New

Продукти в категория