.

.

New
Sosoport 12 бр. Гавайское Пръстен за салфетки за Сватбени Партита, Държач за Кърпички Monstera, Многофункционална Закопчалка За Салфетки, Просто Пръстен за Салфетки от спла?

Sosoport 12 бр. Гавайское Пръстен за салфетки за Сватбени Партита, Държач за Кърпички Monstera, Многофункционална Закопчалка За Салфетки, Просто Пръстен за Салфетки от сплав (Розово злато)

BGN 7.51

Сума
На склад

Пратката включва> 12 x пръстените за салфетки- Купоните в Хавай, абитуриентски бал, рожден ден и всякакви партита.Стил пръстени за салфетки хваща окото, предава стила на модернизма, с благородна и елегантна кратка красота.Изящна изработка прави креативни украса за вашето парти. > Отличителни черти>- Цвят : Розово-златист.Стил пръстени за салфетки хваща окото, предава стила на модернизма, с благородна и елегантна кратка красота.Уникална форма на монстеры, блестящ външен вид, който е стилен и красив.Изработен е от висококачествен материал, който лесно е деформиран и да избледняват, и който е траен при продължителна употреба.уникален вкус на масата.уникален вкус на масата.-Изящна изработка прави креативни украса за вашето парти.- Материал : Метал.Изработен е от висококачествен материал, който лесно е деформиран и да избледняват, и който е траен при продължителна употреба.Купоните в Хавай, абитуриентски бал, рожден ден и всякакви партита.Уникална форма на монстеры, блестящ външен вид, който е стилен и красив.- Изработен е от висококачествен материал, който лесно е деформиран и избледняват, което осигурява дълъг живот при продължителна употреба.

Характеристики

New

Продукти в категория