.

.

New
Превръзка за по-нататъшна грижа за татуировки D-Alexandra Pro от производителите Dermalize Италия | Прозрачен филм за последващи грижи за татуировки | Ролка размер на 10,2 инча х

Превръзка за по-нататъшна грижа за татуировки D-Alexandra Pro от производителите Dermalize Италия | Прозрачен филм за последващи грижи за татуировки | Ролка размер на 10,2 инча х 11 ярда (15 см х 10 м)

BGN 19.20

Сума
На склад

СИГУРНОСТ-Тази превръзка от неопрен за по-нататъшна грижа за татуировки D-Alexandra Pro може да защитите повърхността на татуировки, предотвратяване на получаване на външната мръсотия в раната татуировки Нанесете втори слой (прозрачността) на повърхността на кожата. * 10 м Цвят : като на снимката на Помещение включва : 1 бандаж за последващи грижи за татуировки D-Alexandra Pro.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - Превръзка за по-нататъшна грижа за татуировки D-Alexandra Pro е линия на окото на обратната страна на хартията, лесно се прилага и отрежете до различни размери.Той е много подходящ за плуване или на всякакви видове дейности, свързани с вода. Не използвайте този продукт повторно, трябва да се почисти веднага след употреба.УСКОРЯВА зарастването -еластична Превръзка за по-нататъшна грижа за татуировки D-Alexandra Pro помага за запазване на цвета и да се предотврати контакт на кожата с водата, намаляване на риска от кожни инфекции. Като използвате нашата филм за последващи грижи за татуировки? . Този продукт не съдържа химикали и е подходящ за повечето хора.Не нанасяйте върху кожата повече от 5 часа.По този начин кожата ви ще бъде в състояние бързо да се възстанови. Свалям първия слой (бялата част). Свалям най-горния слой (част от шарките) Внимание : 1.БЕЗПЛАТНА превръзка от неопрен за по-нататъшна грижа за татуировки D-Alexandra Pro с размер 15 см х 10 м Roll.Добра пропускливост на въздуха, предотвратява кръстосаното заразяване с кал и други загрязняющими вещества.Превръзки за татуировки се състои от 3 слоя PET-основи, полиуретан, фолио, лепило, чувствително на натиск, и разделителна хартия.ще бъде по-лесно отклеить.ВОДОУСТОЙЧИВА И дишаща - Бандажная филм D-Alexandra Pro за по-нататъшна грижа за татуировки, след нанасяне на татуировка позволява на кожата да диша свободно без допълнителна защита или областта обработка на материал за защита на кожата от влага и замърсители във въздуха.

Характеристики

New

Продукти в категория