.

.

New
Разкриващ пол Баскетболен Комплект Розово-син прах за партита за малки Момчета и Момичета | Защита от разливане | 1 Баскетболно обвивка + 2 Цветни опаковки | Непрозра?

Разкриващ пол Баскетболен Комплект Розово-син прах за партита за малки Момчета и Момичета | Защита от разливане | 1 Баскетболно обвивка + 2 Цветни опаковки | Непрозрачен

BGN 0.33

Сума
На склад

? Се пригответе за безпрецедентен цветовому ливню, който ще ви зарадва и впечатли вашите гости!Ние предлагаме големи пакети за пълнене, за да цветна облак прах е колкото се може по-обемна и впечатляваща и остава да се вижда в продължение на достатъчно време за всички фотосесии, които може да искате.Тези нови мъниста идват в комплект с черупки и самоклеящимися язычками за свързване на топки.Някой ще направи снимка, която ще покаже на пола на вашето бебе?Може само да гадаем!И когато изстрел, най-накрая, ще бъде направено, прах излита от баскетболен пръстени, впечатляващо и запомнящо се, този начин за определяне на пола на вашето бебе.? Добавете бои вашето парти, посветена на разкриване на пода, с помощта на нашия яркото кълбо Holi, направен в САЩ и изпълнения с прах.Това е идеална възможност да се снимат, за да уловим момента и да споделя новината с всички свои близки.Баскетболни топки Gender Reveal нов зашеметяващ професионален вид.Това е страхотна игра, която може да играе на всеки триумфа, от партита по повод деня на раждането до семейни събирания.Повярвайте ни, когато видя вълнението, причинено от разкриването на пода, не размерът на снимките не е прекалено голям!Баскетболна топка се отвори, когато ударится за твърда повърхност. ? Безопасността е нашия главен приоритет! нашата захар на 100% нетоксична и безвреден за околната среда, което го прави безопасен за всички членове на семейството.Каква е уловката?Пудра на прах е розово или синьо в зависимост от пола на вашето дете!По отношение на това, как вашите гости ще стреля на свой ред, напрежението и очакването ще нараства.Но баскетбол "Пол ръка" - това е не просто забавление за купоните "с Пола ръка". ? Е идеално за партита, посветени на разкриване на пода!Потопете се като шампион, и преподнесите всички вълнуваща изненада!.

Характеристики

New

Продукти в категория