.

.

New
Преносим Електронен Органайзер за Чанти, Индийски Слон, Мандала, Пътен Кабел, Чанта За Съхранение на Твърди Дискове, USB, SD-карта, Зарядно устройство, централната Бан?

Преносим Електронен Органайзер за Чанти, Индийски Слон, Мандала, Пътен Кабел, Чанта За Съхранение на Твърди Дискове, USB, SD-карта, Зарядно устройство, централната Банка на захранване, жак за Слушалки

BGN 17.50

Сума
На склад

Тя се използва широко и може да съхранявате различни малки предмети ▲ Размери : 5,9x9,44x3,14 инча / 15x24x8 виж ▲ Няколко служби : 2 големи отделения на ляво и на дясно, 1 малък клон в средата + 1 джоб с цип, 9 еластични джобове. 5,9x9,44x3,14 инча/15x24x8 см, двойно отвор с цип, дизайн с голям капацитет. ▲ Голям капацитет : може да се съхранява кабели за данни, слушалки, мишка, зарядно устройство, мобилен източник на захранване, мишка, твърд диск, дизайн с двойно отваряне и затваряне на ципове.▲ Материал : плат Оксфорд с криптиране 900 D.Дизайн с множество отделения ви позволява да организирате вашите неща.Съдържание на опаковката : Чанта за съхранение на електронното организатор с принтом. фигура : с помощта на технология, термотрансферен печат, дизайн и печат със собствените си ръце, модерен и красив. подарък : Това е идеалният подарък за себе си или семейството /приятелите на Коледа, Хелоуин, ден на раждане, Великден, училищният сезон и други празници.Ако имате приятен модел, можете да се свържете с нас, за да сме настроили за вас.Дизайн каишка за ръка, удобен за носене.Подробна информация за продукта : Изработен е от криптиран плат Оксфорд 900 D, водоустойчива и по-добре да защитава вашите неща.

Характеристики

New

Продукти в категория