.

.

New
Комплект Оборудване за Баня KOKOSIRI от 4 теми, Комплект Аксесоари за Баня, Халка за Кърпи, Държач за Тоалетна хартия, Кука за Роба x 2, монтиран на стената Лампа От Неръжд?

Комплект Оборудване за Баня KOKOSIRI от 4 теми, Комплект Аксесоари за Баня, Халка за Кърпи, Държач за Тоалетна хартия, Кука за Роба x 2, монтиран на стената Лампа От Неръждаема Стомана, Матирано Злато B09S4-BG

BGN 2.67

Сума
На склад

Матиран никел Аксесоари за баня от 4 части имат солидна конструкция и могат да издържат на натоварването в 8 кг.Модерен стил ще ви даде нов облик след приключване завършек на вашата баня. Кука диаметър 1,14 инча предотвратява подхлъзване ролка хартия. е Изработен от метал (е изработена от неръждаема стомана SUS 304).◄ Конструкция от неръждаема стомана ► Набор от принадлежности за баня (скоба, държач за тоалетна хартия x 1; Халка за кърпи x 1.Обновяване на вашата баня - това е един лесен и достъпен начин да се вдъхне нов живот.Довършителни представлява класическа матирани златна повърхност, защитена от пръстови отпечатъци и лесен за почистване.Лесна инсталация на оборудване за 20 минути.Ако се сблъскате с някакъв проблем по време на инсталацията или някакъв детайл липсва, моля, не забравяйте да се свържете с KOKOSIRI.Защита от корозия. Всичко инсталация на оборудване и инструкции са включени в комплекта.Водоустойчивост : може да се инсталира в банята / кухнята.

Характеристики

New

Продукти в категория