.

.

New
Рамка за снимка за спомен за любителите на кучета SVS Collab, LLC-Подарък за майки и татковци на кучета. Погрижете спомени за любимите си кучета, с помощта на този сувенир ?

Рамка за снимка за спомен за любителите на кучета SVS Collab, LLC-Подарък за майки и татковци на кучета. Погрижете спомени за любимите си кучета, с помощта на този сувенир във формата на сянката на кутията, домашни

BGN 3.33

Сума
На склад

Тази рамка е направена доста скъпо и много е трайна В рамката отгоре може да сложите 15 сувенири дървени сърца, които изпълняват прощальные желания на семейството си, което е много скучно за вашия домашен любимец.Деца и членове на семейството ще могат внимателно да се отнасяме към своя прощанию, когато те са в състояние да напише искрено послание и да го запишете в заветната кутия със снимки в рамка.Всички ние, любителите на кучета, по едно или друго време са загубили кученца, и ние от цялото си сърце ви споделям с.Здрава дървена рамка с размери 4x6 cm ще увековечи паметта на пухкав приятел и ще добави към рамката бейджик с името на вашия домашен любимец.Всеки член на семейството може да украсите снимка вътре в обхвата на дървени щепками.Напишете надписа на всяко едно сърце, за да добавите завършеност на вашия любим пушистому член на семейството.Рамка за спомен от теневом кутия за най-добър приятел на човека. ✓ В комплект 15 дървени чипове във формата на сърца, на които можете да пишете хубави думи, цветове или ги рисува драскулки по своему.Тази красива рамка за снимки в селски стил и е идеален за всяка плота или шкафче до леглото.SVS Collab, LLC - на базираната в Тексас компания, която управляват американците.Ако по някаква причина не сте доволни, ние ще ви изпратим замяна.Плака Shadow box в памет на тежка загуба ще помогне на вашето куче завинаги да запазят най-добрия си приятел.Стъкло осигурява качествен преглед на снимки на кучето си, за разлика от пластмасови покрития, поради което изображението изглежда неясни. ✓ В комплекта е включена кадифена торбичка на съвсем малък за съхранение на стърготини.Подходяща мемориал рамка за снимки домашен любимец, който пересекло моста на дъгата.Нека паметта на щенке, когото да обича, да живее с нашата фоторамкой shadowbox. Ние сме прекарали време, за да се гарантира, че покритието за снимки е направен от стъкло за по-голяма разделителна способност. ✓ Гарантиран уникални умения.Снимка задържани от истинско стъкло и се поставя снимка в рамка, премахване на скелето, която здраво се е вкопчил с помощта на 4 метални вертлюжков, надеждно прикрепени към основата на обратната страна на рамката.Ще Получите максимално удоволствие от грижа кучето с помощта на тази сантиментална, рамки за снимки с размери 4x6 инча "празник на живота".

Характеристики

New

Продукти в категория