.

.

New
Operitacx 1 бр. Настолни Коледни Украси Mesa para De Коледно Дърво в Централната Част на Коледни Дървени Декорации За Маса Коледна Маса в Централната Част на Коледно Дърво Де?

Operitacx 1 бр. Настолни Коледни Украси Mesa para De Коледно Дърво в Централната Част на Коледни Дървени Декорации За Маса Коледна Маса в Централната Част на Коледно Дърво Декор

BGN 7.85

Сума
На склад

ИЗКУСТВЕНА елха на масата - това е украса, изработени от висококачествени материали, ръчно изработени, ще бъде приятен интериор за васНачало декор Това е коледна украса за дома на работния плот.Декор КОЛЕДНО - дизайн в коледната тематика я прави по-очарователна и красива за вас.Дървена коледна рана, изработени от висококачествен материал, с отлично качество на изработката, ще бъде приятен интериор за вас.ДЪРВЕНА КОЛЕДНА УКРАСА - хубав подарък за вашите семейства, приятели и колеги, то да им се радвате.ИЗКУСТВЕНА елха на масата - това е украса, изработени от висококачествени материали, ръчно изработени, ще бъде приятен интериор за вас.КОЛЕДНА ЕЛХА за ОФИС ПЛОТ - Дизайн в коледната тематика я прави по-очарователна и красива за вас.КОЛЕДНА ЕЛХА за ОФИС ПЛОТ - Дизайн в коледната тематика я прави по-очарователна и красива за вас.Описание на продукта Украса за плотове от коледната елха на Коледа е точно зад ъгъла, тя ще е уникално за декорация на вашия дом или коледно парти, и това ще създаде празнична атмосфера.УКРАСА от ДЪРВО за КАМИНА - Коледна украса, изработени от висококачествен материал, който може да продължи дълго. - Кога ще дойде Коледа, ще трябва да украсяват вашия работен плот стойка за коледната елха. - С глоба изработка, изглежда добре и е прекрасно, добър интериор за вашата трапеза, коледно дърво, за офис бюрото.Дърво на Коледната елха.

Характеристики

New

Продукти в категория